• Duurzame producten
  • Eigen producten
  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Gratis bezorgen vanaf € 50,-

Wij gaan met knallende aanbiedingen het jaar uit!

De kerstdagen zijn weer voorbij en de laatste dagen van 2015 zijn aangebroken. In de laatste nieuwsbrief van 2015 vind u onder andere informatie over onze eindejaarsaanbiedingen en over onze vernieuwde webwinkel.

 

Knallende aanbiedingen

In de laatste dagen van 2015 kunt u profiteren van knallende aanbiedingen. Wij hebben voor u 25 producten gekozen die met hoge kortingen voor u kunnen zijn. Onze vaste klanten willen wij via deze weg als eerste op de hoogte brengen van deze aanbiedingen. Onder andere de volgende producten zijn in de aanbieding: voederklompen, ecologische frisbees en diverse bloem geschenken. Klik hier voor alle aanbiedingen.

 

Groenpresent.nl wordt vernieuwd

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan onze vernieuwde webwinkel. Wij hebben de ontwerpen al gezien en wij vinden ze erg mooi. Maar het belangrijkste is dat de website voor u duidelijker is en dat winkelen bij Groenpresent.nl gemakkelijker wordt. Wij verwachten dat de vernieuwde website januari 2016 online gaat. Met een vernieuwde website, zijn wij helemaal klaar voor 2016. Via deze weg wenst het hele team van Groenpresent.nl u een fantastisch en duurzaam 2016 toe.

 

Kortom ook in 2016 staan wij voor u klaar. Wij hopen u te verwelkomen op onze website: www.groenpresent.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u ook altijd bellen (0637-233826) of een e-mail sturen.

 

Heeft u tips voor onze nieuwsbrief? Stuur gerust een e-mail naar info@groenpresent.nl