• Duurzame producten
  • Eigen producten
  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Gratis bezorgen vanaf € 50,-

Doe mee met onze voorjaarsactie: Plant de Pakbon

De lente is inmiddels begonnen, de tijd dat de zon weer gaat schijnen en bloemen weer gaan groeien. Hier doen wij graag aan mee, daarom krijgt u het hele voorjaar een “boeket bloemen” bij iedere bestelling in onze webwinkel. Hoe het werkt leest u hier onder?

Het gehele voorjaar zullen wij onze pakbonnen printen op groeipapier (zaadmatten). Dit is biologisch afbreekbaar papier met bloemzaden in het papier. Het werkt heel simpel, u legt de pakbon in uw tuin, beetje met aarde bedekken en vervolgens water geven. Vervolgens zullen er bloemen groeien uit het papier en zal het papier compleet vergaan in de grond. Na een tijdje heeft u dus geweldige bloemen in uw tuin, door middel van het planten van de pakbon. 

Bij iedere bestelling leveren wij een pakbon. Dit doen we omdat het dan duidelijk is voor u of de juiste bestelling wordt geleverd. Maar vervolgens wordt de pakbon weggegooid of wordt er niets meer mee gedaan. Dat gaat nu dus veranderen, u krijgt mooie bloemen in uw tuin door het planten van uw pakbon en het papier wordt biologisch afgebroken. 

We vertellen nog niet welke bloemen hier inzitten, dit blijft een verassing. Maar kleurrijk zijn de bloemen in ieder geval.

Kortom de trend voor dit Voorjaar. PLANT DE PAKBON en kleur uw tuin!

Niews item Niews item Niews item