• Duurzame producten
  • Eigen producten
  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Gratis bezorgen vanaf € 50,-

Leuke Aanbiedingen voor het najaar!

Niews item

Door: Corné Huntink

Inmiddels is de herfst begonnen en beginnen de tempraturen toch echt te zakken. Voor ons een mooi moment om ons magazijn op te ruimen. Hierdoor hebben we diverse leuke producten in de aanbieding in het najaar, houd hiervoor onze pagina met aanbiedingen goed in de gaten. Daarnaast geven we u in dit nieuwe artikel een aantal leuke cadeautips.

Solar Producten
Het aantal uren zon wordt steeds minder per dag, toch werken onze solar producten nog. Want ze maken ook gebruik van daglicht. Omdat de solar producten het beste werken in de zomer, zijn ze in het najaar in de aanbieding. Lampjes, opladers, tuindecoratie, en nog veel meer artikelen op die werken op zonne-energie. Kortom niets nieuws onder de zon, gewoon leuke duurzame producten voor een mooie prijs.

Onze cadeautips
Wij hebben weer diverse leuke cadeautips voor u, zo kunt u in de herfst weer de voederklomp voor vogels cadeau geven. Er zijn al modellen te verkrijgen vanaf € 10,95. Daarnaast kunnen wij het cadeau inpakken, dit doen we graag voor u. Daarnaast blijven onze kleine potjes vergeet me niet, zonnebloem, klavertje 4 erg populair. Ook in het najaar kunnen deze worden gebruikt als gift of cadeau.

Tot ziens op www.groenpresent.nl. Heeft u vragen of aanmerkingen op deze nieuwsbrief dan horen wij het graag.