• Duurzame producten
  • Eigen producten
  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Gratis bezorgen vanaf € 50,-

Nieuw: klompen

Nieuw: klompen

Nieuw in het assortiment van GroenPresent: klompen. Er zijn  verschillende soorten klompen. Zo zijn er de ecologische dierenklompen, klompen met zaden en een klomp geschikt als unieke plantenhanger. De klompen kunnen gebruikt worden als cadeau, presentje, relatiegeschenk of weggevertje. Kortom er zijn diverse mogelijkheden met de oer Hollandse klomp.

Uiterst geschikt voor een cadeau zijn de ecologische dierenklompen. De dierenklompen zijn huisjes die geschikt zijn voor vogels, bijen, lieveheersbeestjes en vlinders. De dieren kunnen hier schuilen en dit is goed voor het aantal dieren in de natuur. bijkomend voordeel is dat de dierenklompen 100% biologisch afbreekbaar zijn. Kortom een mooi cadeau en ook nog eens goed voor de natuur.

In ons klompenassortiment zitten ook kleinere klompen met bloemzaden. Deze klompjes zijn met de volgende soorten bloemzaden verkrijgbaar: zonnebloem, “vergeet-me-niet”, brandende liefde en margriet. Deze kleinere klompen zijn geschikt als cadeau, maar zijn ook zeer geschikt als weggevertje aan uw gasten tijdens een speciale gelegenheid.

Om bloemen in uw tuin en om uw huis een extra dimensie te geven, hebben wij een klomp plantenhanger. Bloemen kunt u dan verplaatsen in deze platenhanger en deze kunt u bij uw voordeur of aan een boom hangen. Heeft u vragen over een van deze artikelen, dan kunt u altijd mailen naar info@groenpresent.nl