• Duurzame producten
  • Eigen producten
  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Gratis bezorgen vanaf € 50,-

Groene cadeaus voor Moederdag

Niews item

Binnenkort (11 mei) is het weer Moederdag. Wilt u dit jaar uw moeder op een originele manier verrassen tijdens Moederdag, dan bent u bij GroenPresent aan het goede adres. Wij hebben diverse duurzame en groene cadeaus, die zeer geschikt zijn voor Moederdag. Enkele voorbeelden hiervan zijn: geurkaarsboeketten, insectenhotels of decoratieve kistjes met lavendel.

Een boeket bloemen wordt vaak gegeven als cadeau. Het blijft een leuk cadeau, maar het is niet echt origineel. Een geurkaarsboeket is een origineel cadeau voor uw moeder. Deze geurkaarsboeketten zijn in diverse geuren te verkrijgen, bijvoorbeeld: vanille, lemon en kaneel.

Een ander geschikt duurzaam cadeau voor Moederdag zijn de diverse insectenhotels. De insecten hotels zijn gemaakt van klompen. Deze klompen zijn afgekeurd als draagklomp en worden daarom verwerkt tot insectenhotels. Dit zijn bijvoorbeeld hotels voor bijen, vlinders en lieveheersbeestjes.

Iedereen kent de heerlijke geur van lavendel. Lavendel kan zelf gezaaid worden in een decoratief kistje. Deze decoratieve kistjes staan mooi op de vensterbank, en u ziet de lavendel groeien. Een mooi, origineel en duurzaam kado voor uw moeder.

Kortom wilt u uw moeder dit jaar op een originele manier bedanken, met een duurzaam cadeau. Kijk dan op www.groenpresent.nl. Voor vragen kunt u altijd een e-mail sturen naar info@groenpresent.nl of bellen naar 06 37 23 38 26.