• Duurzame producten
  • Eigen producten
  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Gratis bezorgen vanaf € 50,-

De eerste editie van de GroenPresent Nieuwsbrief (week 36)

Gemaakt door: Corné Huntink, GroenPresent.nl

Allereerst willen wij u bedanken voor het aanmelden voor de nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief zullen wij u op de hoogte houden van alles wat er gebeurt bij GroenPresent.nl, bijvoorbeeld nieuwe producten, leuke trends op het gebied van duurzame cadeaus en weetjes over ons bedrijf. In deze editie vindt u informatie over de nieuwe decoratiezakjes, cadeautips voor het najaar en duurzame tassen van Somstig.

Niews item

Hartblik in decoratiezakjes

Wij zijn volop bezig met het uitbreiden van ons assortiment duurzame cadeaus. Sinds kort hebben wij hartblikken in decoratiezakjes. Op dit moment leverbaar in drie kleur varianten: rood, paars en wit. In het metalen hartblik zitten vergeet-me-niet zaadjes en een turftablet. De mooi zakjes in combinatie met het hartblik met vergeet-me-nietjes maakt dit een leuk duurzaam cadeau. Daarnaast zijn ze zeer geschikt als gift bij een jubileum of als bedankje bij een trouwerij. Dit cadeau wordt niet snel vergeten.

Cadeautips voor het najaar

Veel duurzame cadeaus van GroenPresent bevatten bloemzaden, dit zijn cadeaus die meer geschikt zijn voor het voorjaar. Gezien de houdbaarheid van de zaden kunnen deze  producten zeker nu cadeau gedaan worden en gebruikt worden in het voorjaar. Maar wij hebben ook andere cadeaus voor het najaar, bijvoorbeeld de dierenhotels gemaakt van afgekeurde draagklompen. Deze worden beschilderd met lijnzaadolie, zodat deze kleurrijke dierenhotels niet schadelijk zijn voor het milieu.

Tassen voor de winter

GroenPresent is leverancier van tassen van het Italiaanse merk Somstig. Deze tassen zijn gemaakt van afgekeurde vrachtwagenzeilen en worden verwerkt tot unieke tassen. Een latere editie van onze nieuwsbrief zal volledig gaan over het merkt Somstig en over haar werkwijze. Naast het unieke design van de tassen, zijn ze ook nog eens erg sterk en bestendig tegen slecht weer. Kortom wilt u duurzaam en modieus voor de dag komen, dan zijn deze tassen een echte aanrader. Bekijk alle modellen op http://www.groenpresent.nl/producten/vrachtwagenzeil-tas/cat_id_16

Kortom ook in het najaar staan wij voor u klaar. Wij hopen u te verwelkomen op onze website: www.groenpresent.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u ook altijd bellen (0637-233826) of een e-mail sturen.

Heeft u tips voor onze nieuwsbrief? Stuur gerust een e-mail naar info@groenpresent.nl