• Duurzame producten
  • Eigen producten
  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Gratis bezorgen vanaf € 50,-

De herfst is begonnen (week 40)

Gemaakt door: Corné Huntink, GroenPresent.nl

Wellicht heeft u het ondanks de warme tempraturen nog niet gemerkt, maar de herfst is begonnen. Het seizoen van vallende bladeren, regen, herfst stormen etc. Ook in de herfst kun u bij ons terecht, voor leuke duurzame cadeautjes of originele gifts. In deze nieuwsbrief vind u informatie over de nieuwe voerderklompen,  producten van pallethout en over bezoekmogelijkheden van ons magazijn.
 

Niews item

Nieuw: voederklompen

Vanaf deze week hebben wij voederklompen in ons assortiment. Met deze voederklomp kunt u bijvoorbeeld pinda’s aan de vogels voeren in uw tuin. Hierdoor zullen er meer vogels in uw tuin komen en kunnen zij hier ook nog eens heerlijk eten. De voerklompen zijn gemaakt van verantwoord hout en kunnen bijgevuld worden. Wilt u weten welk soort voer u moet geven in welk seizoen? De vogelbescherming geeft meer informatie op deze pagina: Wanneer vogels voeren?


 

Niews item

Van afval naar wanddecoratie

In de transportwereld worden veel pallets gebruikt, na verloop van tijd gaan deze pallets kapot of zijn deze niet meer te gebruiken. Vaak worden deze pallets weg gegooid of worden vernietigd. Bij GroenPresent worden van deze afvalpallets prachtige producten gemaakt. Bijvoorbeeld dit mooie wandbord, dat in zijn geheel gemaakt is van gebruikte pallets. Op deze wijze hoeven de pallets niet vernietigd te worden en geeft het meer sfeer aan uw woonkamer of andere ruimte in uw huis. Bekijk alle pallethout producten op onze website.

Bezoeken GroenPresent

Wij zijn met ons magazijn gevestigd in Gaanderen, een plaats in de Achterhoek in de buurt van Doetinchem. Veel mensen vinden ons via internet, bestellen online en ontvangen de duurzame cadeaus via de post. Woont u in de buurt en wilt u bij ons langs komen, om bijvoorbeeld een bestelling op te halen, dan is dit mogelijk. Voor een afspraak kunt u een email sturen of bellen, de koffie staat natuurlijk altijd klaar.

 

Kortom ook in de herfst staan wij voor u klaar. Wij hopen u te verwelkomen op onze website: www.groenpresent.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u ook altijd bellen (0637-233826) of een e-mail sturen.

 

Heeft u tips voor onze nieuwsbrief? Stuur gerust een e-mail naar info@groenpresent.nl