• Duurzame producten
  • Eigen producten
  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Gratis bezorgen vanaf € 50,-

GroenPresent en Bundles bundelen de krachten!

NU EEN GRATIS BESPAARSET VAN GROENPRESENT BIJ EEN BUNDLES WAS- EN DROOGABONNEMENT
 
Milieu Centraal, UNETO-VNI en Stichting Witgoed zijn na het Energieakkoord van 2013 de campagne ‘Energievreters. Pak ze aan!’ gestart met de missie: het verlagen van energieverbruik door het vervangen van onzuinige apparaten. In het najaar van 2015 ligt de focus op één van de grootste gebruikers, de droger. Bundles en GroenPresent steunen de actie door een bespaarset cadeau te geven bij een was- en droogabonnement. Want samen pakken we meer energievreters aan!
 
De meeste wasmachines en drogers gebruiken te veel stroom, water en wasmiddel. Daarom zijn ze onnodig duur, zowel voor je portemonnee als voor het milieu. De Miele warmtepompdroger in het Bundles droogabonnement gebruikt tot wel 63% minder stroom dan een conventionele droger. De Miele wasmachine is al zuinig van zichzelf (A+++ energielabel), maar bespaart met z’n automatische doseringsfunctie ook nog eens 30% op het wasmiddelgebruik. Bundles biedt deze machines op abonnementsbasis aan en je krijgt er een Was-App bij die je helpt om de zuinigste programma’s te selecteren en optimaal gebruik te maken van de automatische doseringsfunctie. Daardoor bespaar je nog meer dan wanneer je de wasmachine zonder Was-App zou gebruiken. 
 
GroenPresent houdt van cadeaus en dan vooral duurzame cadeaus, dat is leuker voor de ontvanger en beter voor het milieu! Samen met Bundles hebben zij besloten alle nieuwe Bundles klanten een toepasselijk welkomstcadeau te geven, namelijk een bespaarset. En waarom doe je je vrienden geen jaar gratis wassen cadeau op hun bruiloft of geef je je oma een energiezuinige wasmachine zonder dat ze er aan vastzit. 
 
De maandelijkse abonnementskosten bij een Bundles abonnement bestaan uit een vast bedrag en een variabel bedrag voor het aantal gedraaide wasjes. De wasmachine is gekoppeld aan het internet en zo kun je via de bijbehorende Was-App precies bijhouden wat je was kost en hoe je beter kunt wassen. Hierdoor kunnen Bundles klanten maximale energie, water en wasmiddel besparingen realiseren. 
 
De gratis bespaarset bestaat uit spaarlampen, een batterijtester, een koelkastthermometer, een led nachtlamp, een douche-coach en een warmteverklikker. Bestel nu een Bundles was- of droogabonnement op www.bundles.nl/abonnementen. Gebruik de kortingscode PRESENT2015 tot het eind van het jaar en ontvang deze bespaarset gratis thuis.